Locatie

Wonen en leven in de Bookelaar betekent vooruitgaan

Roosendaal,
een levendige stad

Roosendaal is een bruisende en bourgondische stad in het hart van West-Brabant en heeft je veel te bieden op het gebied van onderwijs, cultuur , zorg en welzijn en vrije tijd. Het is de winkelstad bij uitstek! Naast de grote ketens zijn er veel regionale speciaalzaken en boetiekjes in De Roselaar en De Passage met o.a. Gossip Fashion Store. Kortom:
Vooruit in wonen, vooruit in leven.

Ben jij die sportieveling, dan kun je in Roosendaal zeker uit de voeten met als overburen Reset Sport Club, diverse landelijke sportschoolketens en de WielerExperience.

De winkelstad bij uitstek

De Kade, Designer outlet Rosada, Tussen de Markten met o.a. New Style, de Oude- en Nieuwe markt met diverse eet,- en drinkgelegenheden waaronder Lunch Cafe Lente. Al deze voorzieningen zijn optimaal bereikbaar vanaf De Bookelaar.

Is theater, muziek en recreëren in de openlucht jou passie, dan kun je terecht bij de evenementen in het Vrouwenhof. Evenementen als Appeltje Eitje foodtruck Festival met o.a. Boerbus van Boer, winkel van het land, Hippie Fair, Palmparkies, Blommenkinders, Roosendaal Open Air.
Bekijk de appartementen Bekijk het complex

Station op loopafstand

Station Roosendaal

Het NS station in Roosendaal is op loopafstand gelegen van de Bookelaar. Voor het station in Roosendaal treft u een busstation en een fietsstalling binnen en buiten aan. Station Roosendaal is een belangrijk grensstation tussen Nederland en België.

Dé winkelboulevard van Roosendaal

GoStores

Gelegen vlak naast de A58 in Roosendaal vind je de grootste winkelboulevard van Roosendaal, GoStores! Een modern winkelgebied met een breed winkelaanbod van Gamma tot BabyPark. Daarnaast zijn er ruim 1000 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

Gezelligste bioscoop van Roosendaal

City Bioscoop Roosendaal

City bioscoop is de gezelligste bioscoop van Roosendaal! Met 4 zalen maakt deze bioscoop deel uit van de C-Cinema bioscopen in West-Brabant. De bioscoop bevindt zich 300 meter van het station en naast de school “Norbertus College”. In alle voorstellingen zit een pauze zodat u in de foyer kunt genieten van een hapje en een drankje.

De winkelstad bij uitstek

Designer Outlet Rosada

Rosada is een designer outlet center van het Britse bedrijf McArthurGlen. Het is het derde outletcentrum van Nederland en heeft meer dan 100 merken. Rosada werd op 1 november 2006 geopend. De naam van het centrum is afgeleid van de stad Roosendaal.

Het perfecte winkelcentrum

De Roselaar

In de Roselaar treft u een ruim aanbod van de bekende landelijke en internationale ketens aan, maar uiteraard zijn er ook veel lokale speciaalzaken vertegenwoordigd. Met een keuze uit 64 winkels hoeft u zich niet te vervelen! In de Roselaar kunt u niet alleen terecht om te shoppen maar ook voor uw dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn.