Wonen in de Bookelaar

Wonen en leven in de Bookelaar betekent vooruitgaan

8

Hoekappartementen

35

Tussenappartementen

2

Commerciële ruimten

1

Fietsenberging

1

Containerberging

75

Parkeerplaatsen

Een optimaal woonklimaat

Door een centrale corridor beschikt het complex aan alle zijden over een optimaal woonklimaat. Het complex kent totaal 43 appartementen, gesitueerd zowel aan de oostzijde (ochtendzon) als aan de westzijde (middag- en avondzon). Ieder appartement heeft een loggia ca. 4m² en de appartementen op de begane grond aan de oostzijde hebben zelfs een patiotuin van ca. 10m².

Bekijk de appartementen

Wonen, leven en ontspannen

Huurders kunnen naar eigen wens optimaal genieten van de zon. De groenvoorziening op het terrein zorgt voor een aangename leefomgeving en geeft een fraai zicht vanuit je appartement aan de oostzijde. Dit grote binnenterrein biedt o.a. ruimte voor beplanting, fietsenberging en parkeerplaatsen en is afgesloten door een automatische slagboom.

Duurzaam en gasloos wonen

De Bookelaar is all-electric en wordt duurzaam, energiezuinig en conform de technische omschrijving en de afwerkstaat gebouwd. Het eerste nieuwbouwproject in Roosendaal dat volledig gasloos wordt gebouwd. Dat wil zeggen: de warmte wordt via een centrale voorziening (o.a. luchtwarmtepomp) duurzaam opgewekt binnen het complex, er is geen gasaansluiting en dus geen gasrekening.

Bekijk de appartementen